Studio Light Dinys Signature Collection

Studio Light Dinys Signature Collection
De Diny's Signature Collection is van ontwerper Diny Sprakel. U kent haar vast van de vele hobbybeurzen, Panpastel of Copic Markers. Studio Light brengt van haar hand nu stempels uit.

Wie is Diny Sprakel

Diny Sprakel kan het beste omschreven worden als een dame die haar sporen verdiend heeft in de hobbywereld. Al van jongs af aan is zij bezig met creatieve hobby's naast haar werk als docent. Sinds 1996 heeft zij ook haar beroep hier van kunnen maken. Zij test, probeert uit en maakt de hobbyist enthousiast voor nieuwe producten en rages. Zij is de drijvende kracht achter de Copic Markers en  PanPastel. Nu promoot zij de Artist Trading Coins.

Diny's Signature Collection

Lezers die haar al een tijdje kennen en volgen op facebook of destijds via haar blog, weten dat zij af en toe ook zelf tekende. En nu zijn deze stempels uitgekomen. Studio Light brengt deze nu uit als haar eigen stempellijn: Diny's Signature Collection.

Deze collectie kunnen wij het beste omschrijven als een vrolijke, speelse lijn van stempels. Het is net even anders dan anders. Kijkt u maar.

Gerelateerde producten

Menu