Thema's

De winkel

De fysieke winkel

In Hattem, onder Zwolle, vindt u onze fysieke winkel. Een kleine knusse winkel waar wij u - al 25 jaar lang - duizenden producten kunnen laten zien. Wij proberen hier vooral de nieuwste producten beschikbaar te hebben voor u. Zoekt u een ouder, minder gangbaar of een niet in ons assortiment opgenomen product? Ook dan kunnen wij u vaak helpen. Op onze website vindt u meestal meer en soms andere producten. Wij kunnen deze dan altijd voor u bestellen bij de fabrikant of groothandel.

Toegankelijkheid

Onze winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij hebben ook een oprijplaat, zodat u geen last heeft van de drempel. Met een  scootmobiel kunt u niet naar binnen. Wij willen in de winkel zoveel mogelijk producten laten zien en deze is daardoor redelijk vol. Voldoende draairuimte voor scootmobielen ontbreekt daardoor. We hebben enkele stoelen in onze winkel staan waar u kunt zitten. Wij helpen u graag om u dingen te laten zien of voor u te pakken.

Parkeren

Onze winkel ligt in een relatief rustige straat. Er is vrijwel altijd parkeerruimte direct naast de deur.

Betalen

Wij zijn niet in het bezit van een pinautomaat. U kunt alleen contant betalen in onze fysieke winkel.

Cadeaubonnen

PaperCraft’s Hobby geeft eigen cadeaubonnen uit. Deze bonnen kunt u bij ons kopen en ook weer verzilveren. De bonnen zijn onbeperkt geldig en alleen in de fysieke winkel.

 

De webwinkel

In aanvulling op onze fysieke winkel hebben wij ook een webwinkel. In deze winkel vindt u naast de producten uit onze fysieke winkel nog veel meer andere producten. Vanzelfsprekend is het mogelijk om producten die u in de webwinkel bestelt thuis te laten sturen. U betaalt hiervoor bij ons alleen de daadwerkelijke verzendkosten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling in onze fysieke winkel op te halen. Vanzelfsprekend betaalt u dan geen verzendkosten.

De webwinkel is uiteraard altijd open, dag en nacht, week en weekend, werkdag en feestdag!

Menu